×

Όσα Παίρνει Ο Άνεμος

gone_with_the_wind

Είναι μεγάλη η χαρά να σχεδιάζεις για καλλιτέχνες. Ακόμα μεγαλύτερη όταν υπάρχει ένας ταλαντούχος σκηνοθέτης όπως ο Γρηγόρης Χατζάκης o οποίος με την ομάδα Τhe Ηealers (μία θεατρική ομάδα που αποτελείται κυρίως από γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων) ανέβασαν μια υπερρεαλιστική εκδοχή του εμβληματικού μυθιστορήματος Όσα παίρνει ο Ανεμος Μέρος Α’ εμπνευσμένο από το βιβλίο της Μάργκαρετ Μίτσελ στο θέατρο Επί Κολωνώ.

Βάλαμε το πρόγραμμα της παράστασης σε craft χαρτί και το δέσαμε με σπάγκο για να θυμίζει τις παλιές μεθόδους αποθήκευσης εγγράφων. Tα εικαστικά του προγράμματος και της αφίσας είναι το βαμβάκι και το χώμα χαρακτηριστικά του Αμερικανικού νότου και τα σπασμένα κρύσταλλα χαρακτηριστικά της καταστροφής.

Οι επόμενες παραστάσεις είναι την Παρασκευή 11/7, το Σάββατο 12/7 και την Κυριακή 13/7 στις 21:15 στο θέατρο Επί Κολωνώ, Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός – Αθήνα. Να πάτε.

Η σελίδα της παράστασης στο facebook είναι εδώ https://www.facebook.com/pages/Όσα-Παίρνει-Ο-Άνεμος-α-μέρος/253030008221931

Kριτική για το έργο μπορείτε να διαβάσετε εδώ

 

gone_with_the_wind2 gone_with_the_wind3 gone_with_the_wind4

gone_with_the_wind

gone_with_the_wind

gone_with_the_wind7

Δείτε περισσότερα visual από το πρόγραμμα και την αφίσα εδώ

Ακούστε ένα από τα track της παράστασης  https://www.youtube.com/watch?v=iprgWSOayoE

© 2024 Nicholas Faraklas. All rights reserved.